czwartek, 31 grudnia 2015

L`Oreal, Skin Perfection Krem BB 5 w 1

Kochani,

W ostatni dzień roku przychodzę do Was z nowym postem i zarazem ostatnim w 2015 roku !

Pamiętacie krem do twarzy z Loreala, Skin Perfection?..jeśli nie to zapraszam "klik" :) 

Dzisiaj przedstawię Wam kolejny produkt z tej serii, a mianowicie najlepszy krem BB z jakim miałam do czynienia! :)

L`Oreal, Skin Perfection Krem BB 5 w 1 (odcień jasny)


Opis: Nawilża skórę przez 24h, koryguje zaczerwienienia, maskuje pory, wygładza nierówności, wyrównuje koloryt.

niedziela, 27 grudnia 2015

Naturia, Joanna - soczysta gruszka w żelu pod prysznic

Witajcie Kochani po świętach, 

zaraz po powrocie przychodzę do Was z soczystą i owocową recenzją !
 
Naturia – Żel pod prysznic – Gruszka 300 ml 
 
 
Opis: Żele pod prysznic Naturia body w poręcznych i wygodnych opakowaniach są idealne do codziennego stosowania.
Przeznaczony do skóry normalnej, wymagającej oczyszczenia i odświeżenia.
Pozostawia pachnącą skórę.
Zawiera nawilżający ekstrakt z owoców.

wtorek, 22 grudnia 2015

Życzenia Świąteczne 2015

Kochani,

Przychodzę do Was z życzeniami świątecznym ..

"W dzień Bożego Narodzenia,
wszyscy wokół ślą życzenia.
Lista życzeń bardzo długa
czy spamiętać mi się uda?
Zdrowia, szczęścia pomyślności,
niech się trafi karp bez ości,
by w ten wigilijny czas
nic nie kuło w gardło Was.
Spod choinki niech wysypie się
prezentów worek cały,
a świat wokół niech przez chwilę
chociaż będzie śnieżno biały."


Składam Wam życzenia spokojnych, zdrowych i pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia!
Niech ten świąteczny czas upływa Wam w miłej, rodzinnej i pełnej miłości atmosferze.


Wszystkiego pięknego!

pirelka

czwartek, 17 grudnia 2015

Eveline, Art Scenic, Podkład wygładzająco-kryjący z kwasem hialuronowym

Moi Drodzy,

Przychodzę do Was z recenzją podkładu Eveline, który otrzymałam w paczce do testowania jakiś czas temu.

W związku z tym, że produkty do testowania są wybierane losowo i nie mamy na ich wybór wpływu, kolor podkładu nie trafił idealnie w odcień mojej skóry. Nie był jednak bardzo odróżniający się, więc kilka razy użyłam go, rozjaśniając sobie pudrem wykończeniowym, by jak najlepiej przetestować kosmetyk.

Eveline, Art Scenic, Podkład wygładzająco-kryjący z kwasem hialuronowym 30 ml


Opis: Podkład Art. Scenic skutecznie maskuje wszelkie niedoskonałości
cery sprawiając, że staje się ona jednolita, gładka i promienna
jak nigdy dotąd. Mineralne pigmenty zapewniają idealne krycie
przebarwień, popękanych naczynek oraz perfekcyjnie maskują
oznaki zmęczenia. Dzięki formule long lasting 24h podkład jest
odporny na ścieranie, a makijaż pozostaje świeży przez cały dzień.
Ultra lekka konsystencja pozwala na zachowanie naturalnego
wyglądu bez efektu maski. Podkład Art Scenic wyrównuje strukturę
skóry i drobne zmarszczki sprawiając, że cera staje się idealnie
gładka i promienna. Unikalne połączenie kwasu hialuronowego
z woskiem pszczelim nawilża i uelastycznia naskórek zapewniając
mu długotrwałą skuteczną pielęgnację. SPF10 chroni przed objawami
przedwczesnego starzenia się skóry spowodowanego negatywnym
wpływem promieniowania słonecznego. 

niedziela, 13 grudnia 2015

Tołpa botanic amarantus, nawilżający krem-nektar do rąk

Hej Kochani,

Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją produktu firmy Tołpa, którą jak większość z moim stałych czytelników kojarzy i wie, że bardzo lubię produkty tej firmy i bardzo mi służą.

Tołpa botanic amarantus, nawilżający krem-nektar do rąk  75ml


środa, 9 grudnia 2015

Szampon kofeinowy Double Effect o podwójnym działaniu, Alpecin

Witajcie,

Od dłuższego czasu borykam się z włosami, nagminnie mi wypadają i niestety przyplątał mi się łupież wraz ze swędzeniem głowy, którego nie mogę zwalczyć.

Kiedyś usłyszałam pozytywną, a nawet zachwycającą reakcje klientki na produkty Alpecin do włosów. Generalnie chodziło o wpływ na wypadanie włosów, sama więc postanowiłam wypróbować, bo suplementy jedne działają, inne nie.. wybrałam wersję podwójną, by miała również działanie przeciwłupieżowe.

Ciekawi jesteście ja wpłynął na wypadanie włosów i łupież?
Czy byłam tam samo zachwycona tym produktem jak niektórzy?

Zapraszam... 

Alpecin, Szampon kofeinowy Double - Effect Caffeine o podwójnym działaniu.
Zwalcza łupież, zapobiega wypadaniu włosów.
200ml


Opis

Dlaczego podwójne działanie?

Dwa najczęstsze problemy ze skórą głowy występujące u mężczyzn to utrata włosów i łupież. Linia badawcza firmy Dr. Wolff opracowała szampon, który równocześnie przeciwdziała obydwu problemom: szampon kofeinowy Alpecin Double-Effect Caffeine o podwójnym działaniu.

niedziela, 6 grudnia 2015

Fa magic Oil Blue Lotus + nowości

Witam się w mikołajkowy dzień,

Przychodzę do Was z recenzją żelu pod prysznic Fa z serii magic Oil.

Zdecydowałam się na zakup wersji niebieskiej, o zapachu Blue Lotus.


Opis: Fa Magic Oil żel pod prysznic o odświeżającym zapachu niebieskiego kwiatu lotosu. Nietłusta formuła z mikrokropelkami oleju pielęgnuje i chroni skórę przed wysuszeniem. pH naturalne dla skóry.

wtorek, 1 grudnia 2015

Bridgewater Candle - recenzja i rozdanie z iCandle + wyniki

Drodzy Czytelnicy,

Niedawno nawiązałam współpracę z iCandle, w której otrzymałam wspaniale pachnącą paczkę z woskami i świecą, którą niedawno się chwaliłam.


Na początku chciałabym krótko przedstawić Wam firmę iCandle
iCandle to jedyne miejsce w Polsce, które dostarcza swoim klientom wyjątkowe świece z całego świata. W ofercie znajdują się wyłącznie starannie wyselekcjonowane produkty, badane wcześniej przez specjalistów i klientów. iCandle to nie tylko platforma sprzedażowa, znajdziesz tutaj inspiracje, propozycje aranżacji, wiele porad i wiedzy, aby użytkowanie świec zapachowych było zawsze wyjątkowym i bezpiecznym przeżyciem.
Strona dbając o klienta umożliwia zwrot zakupionego towaru przed upływem 30 dni, a także oferuje darmową wysyłkę dla zakupów powyżej 99 zł!

Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...