wtorek, 28 lipca 2015

Bielenda, Color Control, krem CC neutralizujący cienie 10 w 1

Witajcie,

Moja współpraca z firmą Bielenda wciąż trwa i z przyjemnością testuję ich produkty. Większość z nich świetnie się sprawdza..
Jakiś czas temu wybrałam do testowania krem CC 10 w 1, byłam jego bardzo ciekawa tym bardziej, że wcześniej miałam jego zieloną wersję korygującą KLIK, która bardzo mi pasowała.

Bielenda, Color Control, krem CC neutralizujący cienie 10 w 1 - 40 ml


Opis: Innowacyjny krem skutecznie poprawia kondycję szarej, zmęczonej, zestresowanej cery, intensywnie nawilża, podnosi trwałość makijażu. Rozświetlające mikropigmenty błyskawicznie dodają skórze witalności i blasku. Lekka, nietłusta formuła szybko się wchłania, nie pozostawiając na skórze tłustego filmu, nie zatyka porów. Krem stanowi idealną bazę pod makijaż.
Zawiera: kwas hialuronowy, witaminę B3 i olej brzoskwiniowy.
Krem jest bezpieczny dla skóry wrażliwej.
0% parabenów 0% sztucznych barwników 0% oleju parafinowego 0% PEG
Działanie:
1. Neutralizuje cienie.
2. Dodaje blasku szarej, ziemistej cerze.
3. Usuwa oznaki zmęczenia i stresu.
4. Tonuje i ujednolica koloryt cery.
5. Intensywnie nawilża.
6. Rozświetla i energizuje cerę.
7. Poprawia kondycję skóry.
8. Łagodzi podrażnienia.
9. Zawiera naturalny filtr UV.
10. Doskonale wygładza, stanowi idealną bazę pod makijaż.
Efekt: nieskazitelna twarz o gładkiej, świeżej, rozjaśnionej i promiennej cerze.

niedziela, 26 lipca 2015

Denko czerwiec 2015

Kochani,
Ja już po See Bloggers, relacja już niedługo ;) a tymczasem, kiedy miesiąc zmierza ku końcowi, przychodzę do Was z dużym denkiem czerwcowym.

Moje denko znowu uzbierało się spore i podobnie zapowiada się kolejne :) co oczywiście mnie cieszy bo wiem, że zużywam swoje zapasy, których wciąż przybywa.

Oznaczenie takie jak ostatnio (DOBRY, TAKI SOBIE, ZŁY)

ZAPRASZAM !

środa, 22 lipca 2015

Eveline, SOS PRO-regenerująca maseczka żelowa 5 w 1

Witajcie,

Kolejnym produktem Eveline, który otrzymałam do testowania była maseczka, która niewątpliwie zmotywowała mnie do jej użycia, z maseczkami u mnie na bakier..dawniej robiłam je regularnie wraz z peelingiem, teraz robię to za rzadko i niesystematycznie.

Wczoraj jednak dzięki testowaniu zmotywowałam się do jej wypróbowania.
Wiem, że jeden raz z produktem to zdecydowanie za mało by powiedzieć co więcej, ale wstępnymi odczuciami co do maseczki mogę się z Wami podzielić.

Eveline, SOS PRO-regenerująca maseczka żelowa 5 w 1 


Opis:
5 w1
•NAWILŻA 24H
•ODMŁADZA I REGENERUJE
•REDUKUJE ZMARSZCZKI
•UJĘDRNIA I NAPINA
•ŁAGODZI PODRAŻNIENIA

niedziela, 19 lipca 2015

Sun Expert, Eveline Balsam do opalania SPF 6

Witam,

Lato jakie jest każdy widzi, u Nas nad morzem jest strasznie zmienna pogoda, ale bywają ciepłe, ładne dni kiedy można złapać odrobinę słońca. 
Zazwyczaj nie leżę na plaży plackiem bo tego nie lubię.. może gdybym miała okazję bywać nad otwartym morzem to polubiłabym?! 

Wraz z promieniami słonecznymi przychodzę do Was z recenzją produktu do opalania Eveline

Sun Expert, Eveline Balsam do opalania SPF 6 (150ml)


Opis: WODOODPORNY BALSAM DO OPALANIA SPF 6
wzbogacony odżywczym olejkiem arganowym i masłem kakaowym

DO SKÓRY WRAŻLIWEJ I SKŁONNEJ DO ALERGII

Multiochronna formuła bogata w najnowszej generacji filtry UVA i UVB kompleksowo zapobiega negatywnym skutkom działania promieni słonecznych i wolnych rodników na skórę, zapewniając skuteczną ochronę przed fotostarzeniem. Olejek arganowy, o unikalnych właściwościach odżywczych, pozwala zachować młody wygląd skóry i nadaje jej jedwabistą gładkość. Masło kakaowe przyspiesza opalanie, jednocześnie chroniąc skórę przed wpływem promieniowania UV. Koenzym Q10 i DNA Complex™ przeciwdziałają starzeniu się naskórka, chronią DNA skóry i likwidują uszkodzenia na poziomie komórkowym. Wyciąg z ratanii, ß-karoten i juglon podkreślają złocisty kolor opalenizny, regenerują i zapobiegają powstawaniu przebarwień. D-panthenol koi skórę i zmniejsza ryzyko poparzeń. Wodoodporna formuła zapewnia ochronę także w trakcie i po kąpielach wodnych.

WZMOCNIONA OCHRONA PRZED SZKODLIWYM PROMIENIOWANIEM

Dzięki zaawansowanej technologii Extreme Sunscreen Technology™ balsam zapewnia natychmiastową i ekstremalnie skuteczna ochronę, pozostawiając na skórze delikatny biały film, będący doskonałą barierą dla szkodliwego promieniowania, również podczas kąpieli.

środa, 15 lipca 2015

Wyprzedaż lakierowa !! ZAPRASZAM.

Kochani,

dzisiaj zapraszam Was na post wyprzedażowy z lakierami do paznokci.
Moja kolekcja jest dość sporo, a w związku z tym, że ostatnio robię regularnie hybrydy, nie chcę by lakiery za jakiś czas poszły w kosz, organizuję wyprzedaż kolekcji lakierów za symboliczne kwoty!

Oczywiście do kwoty lakierów trzeba doliczyć koszt wysyłki, chyba że jesteście w stanie odebrać lakiery w Gdyni to również odbiór osobisty jest możliwy.

Jeśli jesteście zainteresowane piszcie najlepiej e-maila lub prywatnie na FB :) 

Zaczynam prezentację :)

Vernis by Cherimoya 5 zł/szt (czerwony,rudy z konfetti,jasny zielony,oliwka,zielone włoski,rudy/pomarańcz) (użyte po 1 razie)

Pierre Rene od lewej: złoty perłowy 3 zł(używany), kremowy do frencha 3,50 zł(używany), grafit 5 zł(nowy) i 3 piaskowe: różowy 4,50 zł(używany), zielony 5 zł(nowy) i złoty 2,5 zł(używany).

Eveline mini max 3,5 zł/szt. : czerwony 842, niebieski 841 i pomarańcz 604. Używane.


Bell, czerwony 2 zł(używany) , reszta 3 zł/szt. (użyta po 1 razie)-brak beżu

H&M (używane), 4 zł/szt.

Sally Hansen (używane) , Gem 5 zł, Insta Dri 3 zł.


Essence 3,50 zł/szt. (użyte po 1 razie,zielony 2 razy)


Manhattan 4 zł/szt (nowe) - brak niebieskiego

Golden Rose (używany) : półmatowe po 3 zł/szt-brak grafitu, nude Rich Kolor 2,50 zł

Lakiery nawierzchniowe z superpharm (użyte po 1 razie) 2 zł/szt

Lovely (używane) : matte top coat 2,50 zł, brązowy piasek 3 zł, różowy 3 zł, Blink Blink niebieski i zielony 3,50 zł.

Od lewej: Revlon nawierzchniowy w jasnym różu 5 zł, Catrice 1,50 zł, Lovely 1 zł, Oriflame 1 zł, CK 3 zł, Wibo 1 zł

 Od lewej: Essence 3 zł (użyty 2 razy), Miss Sporty 1 zł (używany), Wibo 3 zł (używany 2 razy), NYC 3 zł (używany), ozdoby "kawior" 3 zł (nowe), Selen mini 1 zł (używany)


Eclair kameleon 20 zł (nowy), Vipera 5 zł (nowy) Coral 4 zł (nowy) Max factor mini 3 zł (używany), top coat Ingrid 2 zł (używany)

Mam nadzieję, że coś się tutaj dla Was znajdzie ;) na pytania chętnie odpowiem.


Pozdrawiam,

pirelka

sobota, 11 lipca 2015

Carmex, sztyf do ust classic

Drodzy Moi, 

przychodzę do Was dzisiaj z recenzję uzupełniającą, która obiecałam dodać. Mianowicie chodzi o produkty Carmex.. jakiś czas temu recenzowałam Wam słoiczek Carmex (klik) , używałam go głównie w domu ze względu na metodę aplikacji palcem, w tym samym czasie używałam sztyft w pracy, by przekonać się czy produkty Carmex naprawdę są takie fenomenalne?!

Carmex, sztyf do ust classic 15 SPF (4,25 g)


Opis: Carmex SPF 15 jako produkt w 2005 r. zdobył prestiżową nagrodę amerykańskich farmaceutów jako najlepsza pomadka ochronna.
Balsam sprawia ,że usta które do tej pory wyglądały źle odzyskują wspaniały wygląd. Daje natychmiastowy efekt ujędrnionych ust. Fantastycznie nawilża i odżywia. Daje delikatny satynowy połysk. Balsam Posiada filtr słoneczny SPF 15. Zalecany wszystkim osobom, których usta wystawione są na niekorzystne działanie czynników atmosferycznych (silne promienie słoneczne,wiatr).
W wersji original, miętowej, truskawkowej lub wiśniowej.
Ze względu na obecność kwasu salicylowego nie powinien być używany przez osoby uczulone na salicylany.

wtorek, 7 lipca 2015

Kringle Candle, wosk zapachowy Grey

Hej,

W dzisiejszym poście chciałabym Wam przedstawić kolejny zapachowy wosk Kringle Candle.
Bardzo rzadko sięgam po Kringle, zupełnie nie wiem dlaczego, ponieważ są one dużo intensywniejsze niż Yankee Candle i łatwiejsze w użyciu, bardziej estetyczne i mniej problematyczne.

Dzisiejszym zapachem, który odkryłam zupełnie przypadkiem i zakochałam się w nim bez pamięci jest zapach nawiązujący do niezwykle popularnej książki "Pięćdziesiąt twarzy Greya", którą również pokochałam dopiero niedawno ;) 

Kringle Candle, wosk zapachowy Grey


Opis: Wyszukana kompozycja nut cytrusowych, kwiatowych, aromatu egzotycznego drewna i piżma, a wszystko to w towarzystwie nut zapachowych wanilii i bobu tonka. Kwintesencja elegancji!

piątek, 3 lipca 2015

Eveline, Mascara Volumix Fiberlast Lenght & Curl Up

Witajcie Kochani,

Przychodzę do Was dzisiaj z recenzją tuszu do rzęs, który stał się dla mnie zagadką i pokazał swoje dwa zupełnie różne oblicza.

Eveline, Mascara Volumix Fiberlast Lenght & Curl Up 11ml


Stwórz makijaż o jakim marzysz!
Nowa mascara Eveline Cosmetics łączy w sobie specjalistyczną formułę z rewolucyjną konstrukcją szczoteczki i udowodnionym działaniem.

Length & curl up mascara:
– seksowne wydłużenie nawet do 50%
– długotrwałe podkręcone rzęsy

Innowacyjna, błyszcząca formuła FIBERLAST16h z mineralnymi pigmentami i prowitaminą B5 sprawi że Twój makijaż będzie olśniewał przez wiele godzin.

Szczoteczka: SexyBrush
Taliowany kształt szczoteczki dopasowuje się do kształtu rzęs gwarantując długotrwałe podkręcenie
Aplikacja tuszu jest precyzyjna co pozwala na osiągnięcie seksownego efektu wydłużenia do 50%.

Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...