poniedziałek, 27 kwietnia 2015

Isana, limitowany żel pod prysznic o niebiańskim zapachu

Witajcie,

Jak większość z Was już wie lubię i ostatnio często sięgam po limitowane żele pod prysznic Isana. Bardzo kuszą mnie te limitki i nie umiem obok nich przejść obojętnie.

Ostatnio miałam wersję o "niebiańskim zapachu" :) 

Isana, limitowany żel pod prysznic o niebiańskim zapachu 300 ml


Opis: Isana kremowy żel pod prysznic o niebiańskim zapachu. Łagodny kremowy żel pod prysznic pielęgnuje skórę swoim zmysłowym, delikatnym zapachem i zapewnia jej poczucie komfortu. Specjalnie opracowana formuła pielęgnacyjna, wzbogacona ekstraktem z liści brodźca paczuli pomaga chronić skórę przed wysuszeniem. pH przyjazne dla skóry – potwierdzone dermatologicznie.

piątek, 24 kwietnia 2015

Yankee Candle, c.d. limitowanej kolekcji letniej, Wild Sea Grass

Kochani,

Kilka dni temu przybliżałam Wam jeden z zapachów letniej kolekcji limitowanej Yankee Candle Beach Holiday (klik), dzisiaj czym prędzej przychodzę do Was z drugim zapachem z kolekcji, byście mieli namiastkę jego zapachu i okazję by go kupić.

Wild Sea Grass

Opis:
Bryza oceanu wzbogacona o miętę - ten zapach jest tak świeży, jak poranny spacer przez smagane wiatrem plaże Cape Cod lub Outer Banks

środa, 22 kwietnia 2015

Denko marzec 2015

Witajcie,

Dzisiaj przychodzę do Was z marcowym denkiem.

Zobaczcie co udało mi się wykończyć w ubiegłym miesiącu i jaka jest moja opinia o tych produktach!

Oznaczenie takie jak ostatnio (DOBRY, TAKI SOBIE, ZŁY)

niedziela, 19 kwietnia 2015

Yankee Candle, limitowana kolekcja Life's Beach, BEACH HOLIDAY

Kochani,

Niedawno w sklepach pojawiła się nowa kolekcja dwóch zapachów Yankee Candle - Life's Beach, od razu sięgnęłam po woski, by wypróbować zapachy zanim ich braknie.

W skład kolekcji wchodzą:

Beach Holiday oraz Wild Sea Grass 


Zanim kolekcja weszła do sprzedaży po opisach wywnioskowałam, że z Wild Sea Grass będzie świeca, jednak po powąchaniu na sucho to do Beach Holiday poczułam "to coś" i to ten wosk poszedł na pierwszy rzut do kominka !

Beach Holiday


Opis: Czysty, świeży powiew bryzy, tak realny, że czujesz rozpyloną w powietrzu sól morską..

środa, 15 kwietnia 2015

Oceanic, AA, Technologia Wieku, Cera Wrażliwa, Tonik regenerująco-nawilżający

Witajcie,

Kochani dzisiaj przychodzę do Was z recenzją toniku firmy AA.
Sięgnęłam po niego ponieważ był na wyprzedaży i kosztował jedyne 5,09 zł.

Oceanic, AA, Technologia Wieku, Cera Wrażliwa, Tonik regenerująco-nawilżający 200 ml


Opis: Doskonale odświeża skórę po demakijażu przywracając jej równowagę i prawidłowe pH. Wyciąg z aloesu, dzięki bogactwu składników aktywnych, doskonale odżywia, nawilża, chroni i regeneruje naskórek, pobudzając i przyspieszając procesy jego odnowy. Naturalna betaina cukrowa oraz gliceryna zapobiegają nadmiernemu przesuszaniu skóry oraz nadają jej miękkość i gładkość. Alantoina oraz D-pantenol zmniejszają zaczerwienienia i łagodzą podrażnienia skóry. Testowany dermatologicznie z udziałem osób z alergicznymi chorobami skóry. Bezzapachowy. Nie zawiera barwników. Nie zawiera parabenów. pH neutralne dla skóry

piątek, 10 kwietnia 2015

JUST Polska, Rumiankowy krem do rąk

Witam,

We współpracy z firmą JUST Polska otrzymałam trzy produkty, jeden z nich tj. Esencję do kąpieli jałowcową już recenzowałam, dzisiaj chciałabym przedstawić Wam drugi produkt szwajcarskiej firmy JUST.

Rumiankowy krem do rąk 60 ml


Opis: W skład Rumiankowego kremu do rąk wchodzą naturalne substancje aktywne najwyższej jakości, m.in. olejek z rumianku i dziurawca. Krem pozostawia skórę dłoni gładką i elastyczną, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Tworzy na skórze warstwę chroniącą skórę przed szkodliwym oddziaływaniem czynników zewnętrznych.

środa, 8 kwietnia 2015

Ziaja, Oczyszczanie - Liście Manuka, krem mikrozłuszczający z kwasem migdałowym na noc

Witajcie Kochani,

Jakiś czas temu nowa seria Ziaja Liście Manuka robiła furorę.. i ja nie przeszłam obok niej obojętnie, a jednak z małym dystansem gdyż kiedyś borykałam się z uczuleniem skóry na produkty Ziaja.
Najpierw skusiłam się na tonik, był strasznie neutralny, generalnie nic złego mi nie zrobił, ale też nic dobrego.. mogłabym przemywać zwyczajnie twarz wodą i na to samo by wyszło.
Kolejną szansę dałam kremowi na noc, z którym wiązałam wielkie nadzieje na moją borykającą się z niedoskonałościami cerę.

Czy okazał się skuteczny?
Zapraszam dalej...

Ziaja, Oczyszczanie - Liście Manuka, krem mikrozłuszczający z kwasem migdałowym na noc 50 ml


piątek, 3 kwietnia 2015

Eveline Dermapharm, LactaMED, Żel do higieny intymnej na podrażnienia

Witajcie Kochani,

Przychodzę do Was z recenzją żelu do higieny intymnej Eveline, z którym miałam przyjemność.

Eveline Dermapharm, LactaMED, Żel do higieny intymnej na podrażnienia  250 ml


Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...