czwartek, 26 lutego 2015

Kolastyna, Refresh żel do mycia twarzy

Witajcie,

Jakiś czas temu skusiłam się na zakup żelu do mycia twarzy w cenie promocyjnej z Kolastyny, na temat produktów tej marki są różne opinie, byłam ciekawa jak sprawdzi się u mnie.

Kolastyna, Refresh żel do mycia twarzy dla cery normalnej i mieszanej 150 ml


Opis: Zanieczyszczenia, stres, makijaż... Warunki środowiskowe oraz tryb życia osłabiają kondycję skóry, przyczyniające się do jej odwodnienia, utraty elastyczności i zdrowego kolorytu. Kolastyna stanowi dla Twojej skóry tarczę ochronną oraz niezawodne towarzystwo podczas codziennych zabiegów pielęgnacyjnych. Nasze technologicznie zaawansowane formuły wspomagają prawidłowe funkcjonowanie skóry każdego dnia.
Unikalna kompozycja kolagenu, elastyny i glikogenu, w połączeniu z minerałami (magnez, miedź, cynk) usprawnia metabolizm i proces dotlenienia komórek skóry. Alpantha Complex optymalnie nawilża i wygładza, wspomaga proces odnowy naskórka.

wtorek, 24 lutego 2015

Denko styczeń 2015

Witajcie,

Jak wspomniałam Wam w denku grudniowym, styczniowe szykuje się większe i faktycznie takie jest!!
Musiałam podzielić opakowania na 2 zdjęcia by wszystko ładnie było widać !

A więc zaczynamy ponieważ mam przed Wami aż trzydzieści pozycji :) 


Oznaczenie takie jak ostatnio (DOBRY, TAKI SOBIE, ZŁY)

niedziela, 22 lutego 2015

Wyniki walentynkowego rozdania !

Drodzy Moi, 

Przyszedł czas na wyniki rozdania walentynkowego..


Niezmiernie mi miło, że w rozdaniu wzięło udział 52 osoby, z czego losów wyszło aż 115 !! 

Dziękuję Wam za udział i zapraszam na wyniki...

piątek, 20 lutego 2015

Golden Rose Rich Color 35 Black ..

Witajcie,

dawno nie było u mnie posta paznokciowego, a to z powodu słabych paznokci i rzadkiego malowania ich lakierem. Jednym z moich postanowień noworocznych było regularne malowanie paznokci, dlatego teraz posty paznokciowe może będą pokazywać się częściej ;) 

Od dawna podobał mi się czarny lakier na paznokciach u kogoś, nigdy nie miałam czarnego lakieru i postanowiłam to zmienić.

Po udanym lakierze Golden Rose, Rich Color 05 - KLIK, postanowiłam postawić właśnie na tą firmę ;)

Golden Rose Rich Color 35 Black - czarny


środa, 18 lutego 2015

Bielenda, Aromatherapy Olejek do kąpieli i pod prysznic 'harmony'..

Witam,

W mojej łazience często goszczą produkty Bielenda, nie brakuje ich także podczas kąpieli.. 

Firma w swoim asortymencie posiada ciekawe i kuszące olejki do kąpieli.

Jakiś czas temu otrzymałam od firmy Bielenda dwa olejki do kąpieli, które m.in. zostały nagrodzone w konkursie kosmetycznym magazynu Twój Styl i otrzymały tytuł Doskonałość Roku 2013 w kategorii kosmetyk polski do pielęgnacji ciała.

Jeden z nich dzisiaj chciałabym Wam przedstawić.

Bielenda, Aromatherapy olejek do kąpieli 'harmony' Mandarynka + Werbena 300 ml



Opis: Olejek do kąpieli MANDARYNKA + VERBENA to najlepszy sposób na odzyskanie fizycznej i psychicznej równowagi po wyczerpującym dniu.
Olejek zmniejsza stres, poprawia nastrój, pozwala odzyskać balans i harmonię ciała i umysłu. Kąpiel z Olejkiem zalecana jest w naturalnej terapii stanów ogólnego zmęczenia psychicznego i fizycznego, stanach zestresowania i niepokoju. Znakomicie odpręża, zdejmuje ciężar całego dnia, likwiduje przemęczenie i poprawia samopoczucie.
Po kąpieli ciało nabiera aksamitnej gładkości, miękkości i pięknego zmysłowego zapachu MANDARYNKI I VERBENY.

poniedziałek, 16 lutego 2015

Rossmanna, Isana żel pod prysznic limitowana edycja wiśniowa

Witajcie,

Za żelami pod prysznic Isana nigdy nie przepadałam, kusiły mnie jednym edycje limitowane ze zwykłej ciekawości i świadomości tego, że prawdopodobnie więcej się nie pojawią identyczne wersje.
Po udanej serii zimowej z pingwinkiem, o której pisałam TUTAJ, skusiłam się na kolejne wersje limitowane żeli pod prysznic Isana.


Ostatnio staram się nie kupować produktów dodatkowych, jeśli mam w zapasie inne, chcę wykończyć to co mam, by nie straciło ważności, ale czasami coś się kończy i muszę zrobić małe zakupy.
Ostatnio kupiłam 2 żele limitowane Isana, które u mnie idą jak woda, płyn micelarny Soraya na próbę z nowości oraz w promocyjnej cenie Bio-Oil duży 125 ml w świetnej cenie 39,99 zł. Smaruję nim plecy w celu zmniejszenia blizn po trądziku. Aktualnie nadal jest w takiej promocji więc jeśli macie na niego ochotę to koniecznie kupcie bo oferta cenowa jest naprawdę korzystna w Rossmannie za 125 ml!

W dzisiejszej recenzji chciałabym Wam przedstawić jeden z nowych żeli Isana, edycja limitowana (jeszcze można go kupić!) ..

Isana, żel pod prysznic owocowy o uwodzicielskim zapachu wiśniowym, edycja limitowana 300ml


sobota, 14 lutego 2015

Wyprzedaż blogowa

Kochani, 

dzisiaj na blogu nietypowy post, a mianowicie wyprzedaż blogowa :)

Przeglądnęłam swoje zapasy kosmetyczne i znalazłam kilka produktów nowych, których nie potrzebuję lub nie zdążę zużyć, może komuś z Was się coś przyda :)
Ceny są w większości są symboliczne i niskie :) 

Jeśli jesteście zainteresowanie piszcie do mnie na e-maila lub na FB :)

Koszty wysyłki podam przy rozmowie, w zależności od wagi i wielkości przesyłki.

Zapraszam !!

Lakier Essie under the twilight - 15 zł sprzedany

Lakier Essie fashion playground - 15 zł sprzedany


Oillan Baby zestaw - 40 zł

Eveline krem do depilacji(użyty 1 raz) - 3 zł

 Tołpa botanic, nawilżająca odżywka-maska do włosów - 15 zł

Tołpa botanic, nawilżający szampon zwiększający objętość - 15 zł

Osmoza Care,antybakteryjny krem do rąk 100 ml - 10 zł

Pierre Rene, wysuszacz do lakiery spray'u - 10 zł

Syoss, fluid color protect - 9 zł

 Masło macadamia i masło shea 20 ml i 20 g - 6 zł/szt sprzedane

 Pierre Rene, sztuczne rzęsy - 7 zł

 Pierre Rene, cienie do powiek nr 19 i 12 grafit i srebrny - 5 zł/szt

 Świeca Vila Hermanos 120 g/30 godz. creme brulee - 20 zł

Yankee Candle kawałki wosków: stan widoczne na zdjęciu poszczególnych zapachów, mogę zrobić zdjęcia stanu wybranych zapachów według życzeń.
Zapachy : Wedding Day, Christmas Cookie, Sparkling Lemon, Mandarin Cranberry, Angel's Wings, Black Cherry, Baby Powder, Fireside Treats, Sweet Starwberry, True Rose, Honey Blossom, Pinecone and Tassel, Waikiki Melon, Kringle Fresh Mint.

Ceny zależnie od ilości wosku.

Mam nadzieję, że znajdziecie coś dla siebie :) 

Pozdrawiam,

pirelka

środa, 11 lutego 2015

2 urodziny bloga !!!

Moi Kochani,

Dzisiaj mój blog obchodzi swoje 2 urodziny!

Tak..minęły już 2 lata odkąd prowadzę bloga, a Wy wciąż jesteście ze mną..a nawet Was przybywa :)


Blogowanie sprawia mi ogromną radość, satysfakcję i odskocznię od dnia codziennego!

Muszę przyznać, że patrząc w statystyki bloga od ostatniego roku wszystkie cyferki podskoczyły ponad 2-krotnie !!!

Bardzo Wam za to dziękuję, że jesteście ze mną, że komentujecie.. zaglądacie, zostawiacie po sobie ślad, sprawiacie ogromną radość z tego, że piszę i wciąż Was przybywa!

Po 2 latach prowadzenia bloga śmiało stwierdzam, że :

Obserwuje mnie:

Mój profil na Facebooku lubi:


A wyświetleń bloga było już:


Urodziny bloga zbiegły się z dzisiejszym Tłustym Czwartkiem... dlatego częstuję Was wirtualnymi kaloriami ;) 


SMACZNEGO !!!!

pirelka

sobota, 7 lutego 2015

Rozdanie Walentynkowe 7.02.2015 - 17.02.2015 (zakończone)

Kochani,

Z okazji zbliżających się Walentynek chciałabym ogłosić dla Was małe rozdanie Walentynkowe :)


Nagrodą są:

3 bransoletki missiu by Anna Mucha
2 woski Yankee Candle: Lilac Blossom oraz Black Cherry


Regulamin:

1. Wyłącznym sponsorem nagrody i organizatorką rozdania jest właścicielka bloga http://najlepszerecenzjekosmetyczne.blogspot.com/.
2. Rozdanie trwa od 7.02.2015 do 17.02.2015.
3. Wysyłka nastąpi w przeciągu 3 dni roboczych od momentu otrzymania danych do wysyłki od wygranej osoby.
4. Zwycięzcę wybieram w wyniku losowania maszyną losującą.
5. Na dane do wysyłki czekam 7 dni, po tym czasie losowanie robię ponownie.
6. Chęć udziału w rozdaniu musicie zgłosić w komentarzu pod tą notką.
7. Warunkiem obowiązkowym jest publiczne obserwowanie bloga http://najlepszerecenzjekosmetyczne.blogspot.com/ oraz podanie e-maila.
8. Miło mi będzie jeśli polubicie mój profil na FB 

                                     

Punkty: obserwacja 1 pkt, FB 1 pkt, banner 1 pkt.

Wzór zgłoszenia:

Obserwuję jako: 
e-mail:
Lubię na FB jako:   
Udostępniam podlinkowany banner na blogu: 


ZAPRASZAM :)


Pozdrawiam,


pirelka

środa, 4 lutego 2015

Yankee Candle Grand Bazaar Moroccan Argain Oil

Kochani,

Jak ostatnio pisałam, chciałam Wam jak najszybciej przybliżyć zapachy Yankee Candle z kolekcji limitowanej Grand Bazaar żebyście w razie chęci mieli okazję jeszcze je kupić póki są dostępne :)

Tak więc dzisiaj przychodzę do Was z recenzją drugiego zapachy z kolekcji Grand Bazaar.

Moroccan Argan Oil



Opis: Z nutą paczuli i drzewa sandałowego, egzotyczny zapach oleju arganowego tworzy wyjątkowo przytulną atmosferę.

Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...