niedziela, 30 listopada 2014

Nivea Long Repair, Intensywna kuracja odbudowująca

Witajcie,

Moją ulubioną odżywką do włosów jest odżywka Nivea Long, którą recenzowałam TUTAJ
Kiedyś miałam próbki odżywki i szamponu z tej serii i zapadły mi w pamięci jako bardzo dobre, później kupiłam w/w odżywkę i zakochałam się w jej działaniu na moje długie, plączące się włosy, jest zbawienna i żadna inna nie jest w stanie godnie jej zastąpić!

Kiedy ujrzałam maseczkę i spray z tej serii na wyprzedaży w sklepie sięgnęłam od razu po maskę 3 minutową w tubce, która już od jakiegoś czasu mnie kusiła, była niestety dość droga.. ok. 18 zł, a tutaj zielona Rossmannowa cena z ceną ok. 8 zł.

Czy ten produkt także stał się moim numerem 1 w pielęgnacji włosów?
Zapraszam...

Nivea Long Repair, Intensywna kuracja odbudowująca 200 ml



Opis: Produkt przeznaczony do włosów długich, łamliwych, rozdwajających się:
- wzmacnia włosy już od nasady,
- odbudowuje strukturę włosów,
- scala i wygładza końcówki.

piątek, 28 listopada 2014

Joanna Sensual, Plastry do depilacji twarzy "owoce leśne"

Witam,

Nadal pozostając w owocowej tematyce chciałabym zrecenzować dzisiaj plastry do depilacji, której używam niemalże od początków lekkiej depilacji twarzy, ale we wcześniejszej klasycznej wersji!

Joanna Sensual, Plastry do depilacji twarzy "owoce leśne" 


Opis: Plastry Sensual są przystosowane do depilacji delikatnych partii twarzy. Dzięki swojemu kształtowi i elastycznemu podłożu skutecznie usuwają nawet najdrobniejsze włoski. Pozostawiają skórę gładką i aksamitną nawet przez kilka tygodni. Dołączona oliwka nie tylko zmywa pozostałości wosku, ale działa także na skórę kojąco i łagodząco.

wtorek, 25 listopada 2014

Isana pianka do golenia "zielone jabłuszko"

Witajcie Kochani,

Miałam chwilową przerwę w blogowaniu, ale już wracam :)
Od razu nadrabiam zaległości z notkami i lecę Was poodwiedzać !

Dzisiaj w temacie golenia, ja pozostaję przy tradycyjnej metodzie czyli maszynka+ żel/pianka do golenia.

Często sięgam po pianki do golenia Isana, są bardzo tanie 5,29 zł, a w promocji można kupić za 3,99 zł. 
Są przyzwoite i dobre, nie odbiegają od tak znanych pianek jak Venus.

W sklepie trafiłam na nową wersję zapachową "zielone jabłuszko", bez wahania sięgnęłam po tą wersję.

Isana, pianka do golenia "zielone jabłuszko" 150 ml


Opis: Przeznaczona do golenia na mokro dla kobiet. Przyjazna formuła z aloesem i witamina E. Łagodzi podrażnienia i pielęgnuje skórę nóg oraz okolic ramion i bikini. Testowana dermatologicznie.
 

czwartek, 20 listopada 2014

Yankee Candle Mango Peach Salsa i Hazelnut Coffee

Witajcie,

Jak niedawno wspomniałam sezon na zapachy wre, codziennie jakiś wosk wkrada się do mojego mieszkania.
Chciałabym przedstawić Wam dwa zupełnie inne, odmienne zapachy jakimi możecie cieszyć się w jesienne ciemne, bure i szare popołudnia.

Na początek coś dla wielbicielek owocowych zapachów.

Mango Peach Salsa 


Opis: Splątane w tanecznym uścisku i poruszające się w rytm salsy owoce tworzą wokół siebie nastrój cudownej, letniej egzotyki. Salsa sporządzona z dojrzałych cytrusów, soczystego mango, uwodzącej słodkim nektarem brzoskwini to prawdziwy, tropikalny koktajl, dla równowagi doprawiony szczyptą różowego pieprzu i pobudzającego imbiru. Owocowy taniec, owocowy shake, owocowa przygoda przeżywana na rajskiej plaży. Po prostu – doskonale skomponowany, pięknie pachnący, w pełni naturalny wosk Mango Peach Salsa, który zaprasza do tańca, karmi ciało i uwodzi zmysły obietnicą egzotycznych wakacji.

wtorek, 18 listopada 2014

Denko październik 2014

Witajcie,

Dawno nie było u mnie denka, ponieważ ostatnio zniknęło mi zdjęcie denka za wrzesień,a nie miałam już pustych opakowań :(

Robiąc zdjęcie październikowego denka postanowiłam od razu je opublikować na blogu, tak więc jestem dla Was dzisiaj z denkiem :) 

Bardzo lubię denka, od czasu ich robienia widzę realnie ile zużywam np. wacików, chusteczek itp. wcześniej nie sądziłam, że zużywam ich tak dużo ;)

Oto październikowe denko, zapraszam !


Oznaczenie takie jak ostatnio (DOBRY, TAKI SOBIE, ZŁY)

sobota, 15 listopada 2014

Eveline, Micelarne mleczko do demakijażu 3 w 1

Witajcie,

Demakijaż jest dla mnie bardzo ważny, od zawsze używałam najczęściej mleczek do demakijażu. Teraz używam ich na zmianę z płynami micelarnymi.
Produkty micelarne są teraz niezwykle popularne, są płyny micelarne, mleczka micelarne czy nawet żele micelarne do mycia twarzy.

Firma Eveline w swojej ofercie ma również takie mleczko micelarne, które pochodzi z serii Argan Oil.

Miałam okazję je używać..

Eveline, Micelarne mleczko do demakijażu 3 w 1, 245 ml


wtorek, 11 listopada 2014

Nowości Yankee Candle

Witajcie Kochani,

W związku z tym, że mamy okres jesienno-zimowy częściej będziemy się spotykać z recenzjami zapachów Yankee Candle.
Na moim blogu też ich nie zabraknie, a nawet będzie ich sporo. Wiem, że niektórzy z Was mogą mieć ich dość, ale takie maniaczki jak ja wiem, że lubią recenzje nowych zapachów :)

Ja osobiście uwielbiam takie posty, ostatnio także filmiki, które uwielbiam oglądać.
Nie potrafię opisać tego jakie uczucia wtedy mi towarzyszą, jestem zafascynowana, ciekawa i czuję się ogromnie skuszona.
Moja pasja do  Yankee Candle jest coraz wyższa i powoli zakochuję się w świecach..i to tych dużych.Wszystko idzie do tego stopnia, że marzę by mieć swój mały raj, w którym mogłabym sprzedawać produkty Yankee Candle oraz otaczać się nimi na co dzień.

Ostatnio kupiłam kilka nowych wosków, powoli i stopniowo testuje je na zmianę.

Jak wiele z Was wie gustuję i najbardziej lubię zapachy owocowe, chociaż chętnie sięgam po inne zapachy by znaleźć te, które skradną moje serce.

Sceptycznie jestem nastawiona do zapachów osławionych i popularnych wśród maniaczek Yankee Candle, ale niezmiernie mnie kuszą.. muszę przyznać, że często z ciekawości po nie sięgam.

Tak samo było z zachwytami nad zapachem Black Coconut, kiedy zobaczyłam go w delikatesach Piotr i Paweł wiedziałam, że muszę kupić i wypróbować. Mówiono mi, że po odpaleniu zakocham się w nim, że jest to jeden z ukochanych zapachów większości osób!


Opis: Żeby wnętrze orzecha kokosowego mogło wypełnić się charakterystycznym, aromatycznym mleczkiem – cała palma filtruje i dostosowuje do swoich potrzeb dostępną jej wodę. To właśnie dzięki temu słodkie mleczko ma tak specyficzny, uwodzący smak i aromat, który w wosku Black Coconut urozmaicony został nutami drzewa cedrowego i elementami zaczerpniętymi z serca kolorowych, egzotycznych kwiatów. W tym niezwykłym połączeniu znany dobrze kokos pokazuje swoje nowe oblicze – słodkie, ale nie mdłe, uzależniające, ale nie nużące i – przede wszystkim – jeszcze bardziej egzotyczne!

sobota, 8 listopada 2014

Mix zdjęciowy październik-listopad

Witajcie,

Dzisiaj jeden z szybkich postów, a zarazem przyjemny ;)
Mix zdjęciowy z ostatnich tygodni!

Kartka z kalendarza

środa, 5 listopada 2014

Carmex w słoiczku - na ustach wszystkich

Witajcie,

Dzięki jednemu ze spotkań blogerek w Gdyni miałam okazję pierwszy raz używać produktu Carmex do ust, tak osławionego przez wszystkich.

Zaczęłam tradycyjnie od Carmexu w słoiczku, klasycznej wersji od której wszystko się zaczęło.

niedziela, 2 listopada 2014

Yankee Candle Silver Birch

Witajcie,

Jesień w pełni, nie może zabraknąć typowo jesiennych zapachów, umilaczy jesiennych od Yankee Candle.

Jak tylko zobaczyłam nowość od YC, od razy zdecydowałam się na zakup nie czytając nawet opisu tego zapachu.

Yankee Candle Silver Birch


Opis: Jesień  w powietrzu.  Lekka kruchość porannego wiatru miesza się z ostrym zapachem suchych, opadających liści.

Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...