czwartek, 31 lipca 2014

Masełko The Body Shop Wild Argan Oil - nowość !

Witajcie,

Wiem, że na wielu blogach można natknąć się na recenzję nowego masełka The Body Shop z nowej serii Wild Argan Oil, ja natomiast cieszę się, że tak wielu udało się zakwalifikować do testowania i możemy dzielić się opiniami na jego temat :)
To nic dziwnego, że teraz jest wysyp tego typu postów.. 

Wersję poprzednią również miałam okazję testować, było to masło z serii Honeymania, które było moim pierwszym kosmetykiem TBS, zachwyciło mnie na tyle, że produkty TBS zaczęły mnie interesować i intrygować.

The Body Shop, Wild Argan Oil - masło do ciała 50 ml


wtorek, 29 lipca 2014

Bielenda Apetyzing Body, masło do ciała Wanilia + Pistacja

Witam,

Teraz w okresie letnim odsłaniamy więcej ciała więc zależy Nam na odpowiedniej kondycji skóry!
Z pomocą i niesamowitymi doznaniami zapachowymi przychodzi Nam seria Apetizing Body od Bielendy.

 Skusiłam się na zapach waniliowy z pistacją.

Bielenda Apetyzing Body SPA, masło do ciała Wanilia + Pistacja 200 ml

sobota, 26 lipca 2014

Eveline, Luksusowa szminka 3-w-1

Witajcie,

Dzisiaj ostatnia recenzja produktu Eveline otrzymana we współpracy.

Tym razem coś do makijażu ust..

Eveline, Colour Celebrities Luksusowa szminka 3w1
kolor 611


czwartek, 24 lipca 2014

Eveline, Argan Oil Głęboko odżywczy balsam do ciała pod prysznic

Witajcie,

Kolejnym i jednym z ostatnich produktów do testowania od firmy Eveline, był balsam pod prysznic z serii Argan Oil, którego byłam bardzo ciekawa.

Trafił mi się...

Eveline, Argan Oil głęboko odżywczy balsam do ciała pod prysznic 350 ml


niedziela, 20 lipca 2014

Denko czerwiec 2014

Witajcie,

Odkąd robię projekty denko, wszystkie były zaskakująco owocne i nawet mnie zaskoczyły.
W minionym miesiącu denko zaskoczyło mnie tym, że było tak skromne, ale nie zawsze można zużywać tak dużo, zwłaszcza jak nie ma się ciepłej wody przez 2 tygodnie :)

Zapraszam na ekspresowe denko..


czwartek, 17 lipca 2014

Kompleksowy Krem CC rozświetlający 8w1, Eveline

Witajcie Kochani,

Miałam chwilową przerwę w blogowaniu, ale już jestem :) 
Postaram się po nadrabiać również posty u Was !

Kontynuując produkty otrzymane we współpracy z firmą Eveline, kolejnym kosmetykiem do testowania był krem CC, którego od dawna byłam bardzo ciekawa.

Kompleksowy Krem CC rozświetlający 8w1, Eveline

wtorek, 15 lipca 2014

Nowy wygląd bloga !!

Kochani,

wybaczcie moją małą przerwę w blogowaniu, niedługo do Was wracam :)

Na razie zapraszam na małe zmiany, jak Wam się podoba mój blog w nowej odsłonie ??? 

Ja jestem zachwycona, o taki efekt mi chodziło..



Zmiany szaty graficznej bloga zawdzięczam Cathy !!!

Pięknie dziękuję i polecam każdemu !!

Pozdrawiam,

pirelka

piątek, 11 lipca 2014

Celestin - Uzdrowisko Rymanów Zdrój mleczko do demakijażu

Witajcie,

Często sięgam po mleczka do demakijażu wiem, że sporo z Was nie lubi mleczek i używa wyłącznie płynów micelarnych, ale ja wciąż jestem wierna mleczkom, to one najlepiej radzą sobie z demakijażem twarzy.

We współpracy z Uzdrowiskiem Rymanów Zdrój, jednym z kosmetyków Celestin było..

Mleczko do demakijażu 250 ml

poniedziałek, 7 lipca 2014

Eveline, fluid Ideal Stay 12 h Q 10

Witam,

Kontynuując współpracę z Eveline, w paczce znalazłam coś do makijażu twarzy.

Jak spisał się podkład/fluid? Czy był idealny jak przedstawia go producent?

Zapraszam na recenzję...

Eveline, fluid Ideal Stay, nr 15

czwartek, 3 lipca 2014

Moje testowanie z Aussie!

Witajcie Kochani,

Jakiś czas temu otrzymałam paczkę do testowania od TRND z produktami Aussie. Nigdy nie miałam z nimi do czynienia, więc czym prędzej zabrałam się za ich testowanie.
Dzisiaj przedstawię Wam moje wrażenia co do produktów Aussie :)

W paczce znalazłam 4 pełnowymiarowe produkty: szampon Miracle Moist, odżywkę Miracle Mois, spray Miracle Moist oraz 3 minutowa odżywka reconstructor.


Linia Miracle Moist jest przeznaczona do włosów suchych, zniszczonych oraz pozbawionych blasku. Formuła tych kosmetyków została wzbogacona australijskim olejkiem z orzechów makadamia.

Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...