poniedziałek, 30 czerwca 2014

Eveline miniMax czerwień 842

Witajcie,

W ramach współpracy z Eveline trzecim i zarazem ostatnim lakierem jaki miałam okazję przetestować była piękna czerwień !

Eveline lakier miniMax 842 


niedziela, 29 czerwca 2014

Pachnąca współpraca z scented.pl :)

Witajcie,

Dawno nie było u mnie na blogu pachnąco.

Kilka dni temu nawiązałam współpracę z 

http://scented.pl/

i otrzymałam pachnącą przesyłkę, do której miałam możliwość wybrania interesujących mnie zapachów. 

piątek, 27 czerwca 2014

Eveline, Lovers Ultra Shine Lip Gloss, 614 (edit)

Witajcie,

W ramach testowania z Eveline, otrzymałam również produkty do ust, m.in. błyszczyk, którego kolor spodobał mi się już w paczce.

Eveline, Lovers Ultra Shine Lip Gloss

środa, 25 czerwca 2014

Tołpa physio, płyn micelarny do mycia twarzy i oczu

Witajcie serdecznie,

W dzisiejszej recenzji przedstawiam Wam kolejny produkt Tołpy.
Zużyłam już kilka opakowań tego płynu micelarnego, ale jak się okazało nie recenzowałam go jeszcze na blogu.

Tołpa physio, płyn micelarny do mycia twarzy i oczu 200 ml


poniedziałek, 23 czerwca 2014

Eveline, mascara Mega Max Full Volume & Shocking Black

Hej,

W ramach testowania z Eveline w czerwcu, w paczce znalazłam również mascarę, której byłam bardzo ciekawa. Tusze Eveline już od dawna za mną chodziły, ale mając małe zapasy wciąż nie mogłam się na żaden zdecydować.

Teraz miałam okazję testować jeden z nich bez zbędnego zastanawiania się, który wybrać :)

Eveline, mascara Mega Max Full Volume & Shocking Black


sobota, 21 czerwca 2014

Pharmaceris, łagodząca pianka myjąca do twarzy

Witajcie,

Dzisiaj recenzja pierwszego produktu firmy Pharmaceris z jakim miałam do czynienia.
Produkt otrzymałam do testowania.

Pharmaceris, łagodząca pianka myjąca do twarzy i oczu 150 ml

czwartek, 19 czerwca 2014

Eveline miniMAX perłowy koral/łosoś 604

Witajcie,

Dzisiaj chciałabym pokazać Wam drugi lakier do paznokci z paczki Eveline, który miałam okazję testować w czerwcu.

Wybór z pozostałych dwóch lakierów padł na perłowy, byłam ciekawa jak sprawdzi się na paznokciach.

Eveline miniMAX 604


wtorek, 17 czerwca 2014

Tołpa, nawilżający krem rozświetlający pod oczy

Witajcie,

Pielęgnacja okolicy oka jest jedną z moich ulubionych czynności, uwielbiam testować różne kremy pod oczy i szukać tych idealnych dla mnie. Najbardziej lubię kiedy kremy pod oczy mają drobinki i pięknie rozświetlają okolicę ok jak np. krem Siquens.

Kolejnym produktem Tołpy z serii botanic amarantus, miałam okazję przetestować krem pod oczy.

Tołpa, nawilżający krem rozświetlający pod oczy 10 ml

sobota, 14 czerwca 2014

SPA Ameryka Nawilżający peeling solny do ciała, Bielenda

Witajcie weekendowo,

W nawiązaniu do mojej współpracy z firmą Bielenda, chciałabym przedstawić Wam kolejny produkt do pielęgnacji ciała.

Przy okazji pierwszej paczki od firmy Bielenda, miałam okazję wypróbować peeling Awokado, który całkowicie mnie zachwycił i sprawił, że peelingi firmy Bielenda stały się moimi HITAMI!

Tym razem miałam przyjemność testować peeling solny z serii SPA.

SPA Ameryka Nawilżający peeling solny do ciała, Bielenda 200g


czwartek, 12 czerwca 2014

Baikal Herbal "Nocny detox" dla cery tłustej, testowanie z Natura Shop

Witajcie,

Jakiś czas temu miałam okazję brać udział w testowaniu kosmetyków naturalnych ze sklepem Natura Shop, ku mojemu szczęściu zakwalifikowałam się do testowania, a produktem, który wybrałam był krem na noc.

Baikal Herbal "Nocny detox" dla cery tłustej 50 ml


wtorek, 10 czerwca 2014

Denko maj 2014

Witam,

Jak ten czas leci.. jeszcze do niedawna nie robiłam żadnego denka, jeszcze niedawno zrobiłam swoje pierwsze denko, a teraz już maj jest moim trzecim denkowym postem :)

Zapraszam więc.. 

poniedziałek, 9 czerwca 2014

Relacja ze spotkania blogerek w Gdyni - 25.05.2014

Witam,

Końcem maja miałam przyjemność po raz pierwszy uczestniczyć w spotkaniu blogerek. 
Byłam bardzo podekscytowana i nie mogłam się doczekać spotkania z Dziewczynami!

Spotkanie odbyło się 25 maja w samym centrum Gdyni, w restauracji The Towers, która mieści się na dole najwyższego budynku Gdyni Sea Towers.

niedziela, 8 czerwca 2014

Wyniki mini rozdania Aussie !!!

Kochane,

Wczoraj zakończyło się moje mini rozdanie Aussie :) 


Zgłosiło się 45 osób, z czego bardzo się cieszę.

Nie zwlekając dłużej, w dniu dzisiejszym zrobiłam losowanie, w którym zostały wylosowane 3 zwycięskie osoby!!!

piątek, 6 czerwca 2014

Eveline miniMAX modny jeans 841

Witajcie,

Niedawno chwaliłam Wam się paczką od Eveline w ramach współpracy.

W paczce znalazły się 3 lakiery miniMAX, dzisiaj o jednym z nich.. wybór padł na granat, który niezmiernie kojarzy mi się z modnym odcieniem jeansu.

Eveline miniMAX 841


środa, 4 czerwca 2014

Dove, Creme Mousse.. Kremowy mus pod prysznic

Witam,

Ostatnio częstym gościem w mojej łazience są produkty Dove, zwłaszcza żele pod prysznic. Bardzo się z nimi polubiłam za ich nawilżające właściwości i pieszczące ciało doznania.

Kiedy zobaczyłam kremowy mus do ciała na wyprzedaży..musiałam go mieć.

Jak się sprawdził? Zapraszam.. zaznaczę, że pochwałom nie będzie końca !

Dove, Deeply Nourishing Creme Mousse, Kremowy mus pod prysznic 400 ml

poniedziałek, 2 czerwca 2014

Czysta Glinka zielona illiate, grandi.pl

Witajcie,

W dzisiejszej recenzji chciałabym przestawić Wam czystą 100% glinkę, którą otrzymałam do testowania od sklepu GRANDI, jak tylko pokazała się w zakładce NOWOŚĆ.

Z czystych glinek miałam możliwość wybrania sobie rodzaju, który najbardziej odpowiada mojej cerze. Skusiłam się na zieloną glinkę illiate.

niedziela, 1 czerwca 2014

Mini rozdanie dla bogerek z Aussie 1.06.2014 - 7.06.2014

Witajcie,

W związku z tym, że zakwalifikowałam się do akcji Ambasadorki Aussie dzięki TRND otrzymałam zestaw dla siebie produktów Aussie oraz produkty do podarowania innym.
Kilka zestawów podarowałam już znajomym do testowania, a 3 zestawami chciałabym podzielić się z Wami!

W skład zestawu wchodzą: 
- szampon do włosów Miracle Moist 75 ml
- intensywna odżywka do włosów Miracle Moist (reconstructor) 75 ml
- ulotka Aussie

+ gratis

- próbka perfumy


ZAPRASZAM!

Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...