piątek, 30 maja 2014

L`Oreal, La Manicure, Serum 7 in 1 Saviour (Serum podkładowe do paznokci)

Witajcie,

Jakiś czas temu otrzymałam z gratisów produkty L'Oreal: serum podkładowe do paznokci oraz zmywacz do paznokci z czarną gąbką w środku.
Zmywacza jeszcze nie miałam okazji używać, ale odżywką już wykończona.. czas na recenzję.

L`Oreal, La Manicure, Serum 7 in 1 Saviour (Serum podkładowe do paznokci)


Jak wiecie szukam odżywki idealnej, a właściwie odpowiedniej moim paznokciom. Przerobiłam już wiele odżywek Eveline 8w1, Nail Tek II, Sally Hansen i żadna nie okazała się wybawieniem dla moich paznokci, dlatego ucieszyłam się z tego serum i miałam nadzieję, że nowość od L'Oreal spodoba mi się.. jak się stało? Zapraszam do recenzji..

wtorek, 27 maja 2014

Eveline, Fresh&Soft, oczyszczający płyn micelarny 3 w 1

Witajcie,

Ostatnio przekonałam się do płynów micelarnych, a wszystko zaczęło się przypadkowo od testowania duetu Tołpy Białe Kwiaty (klik), zupełnie przypadkowo zakochałam się w tym płynie micelarnym i postanowiłam dać również innym płynom szanse.
Wcześniej nie sięgałam po taki wynalazek jak płyn micelarny chyba, że trafił mi się do testowania, sama wybierałam toniki..

Potrzebowałam czegoś na szybko i niedrogiego do oczyszczania i odświeżenia twarzy, skusiłam się na płyn micelarny Eveline 3 w 1, był akurat w promocji.

Eveline, Fresh&Soft, oczyszczający płyn micelarny do skóry tłustej i mieszanej 3 w 1, 200ml


piątek, 23 maja 2014

Mixa, Regenerujący balsam do ciała 10%

Witam,

Kochani, pamiętacie recenzję kremu CC Mixa? Jeśli nie to zapraszam --- KLIK.
Nie byłam nim zachwycona, ale napatoczył mi się również balsam do ciała, który okazał się być przeciwnikiem kremu do pielęgnacji twarzy.

Mixa, Regenerujący balsam do ciała 10% poj. 400 ml


wtorek, 20 maja 2014

Golden Rose Rich Color nude 05

Witajcie,

Dawno nie było u mnie posta paznokciowego, a cały koszyk lakierów czeka, niektóre nawet nie używane...czas się za nie wziąć.
Powodem braku postów paznokciowych jest też to, że moje paznokcie czasem są w kiepskim stanie..dopiero niedawno udało się je trochę zapuścić.

Z Golden Rose nie miałam nigdy lakierów ze względu na swoje zapasy, ale zawsze mnie kusiły zwłaszcza seria Rich Color.

Ostatnio skusiłam się na typowego, spokojnego nudziaka, którego brakuje w mojej kolekcji.

Oto on, nr 05


niedziela, 18 maja 2014

Bielenda Color Control, krem korygujący CC 10 w 1

Witajcie,

Jakiś czas temu w drugiej paczce we współpracy z firmą Bielenda, otrzymałam krem korygujący CC, którego byłam bardzo ciekawa.

Bielenda, Color Control, Face Perfector CC Cream 10 in 1, 

Krem korygujący CC 10 w 1 neutralizujący zaczerwienienia 40 ml 


czwartek, 15 maja 2014

Słodka truskawka od Yankee Candle

Witam,

Ostatnio mam mało czasu na blogowanie poprzez nadmiar obowiązków, dlatego wybaczcie, że rzadziej do Was zaglądam, ale na dniach postaram się to nadrobić :)
W związku z mniejszą ilością czasu, zapachy również rzadziej królują w moim otoczeniu.. właściwie mogłabym rzec, że mania na YC minęła, ale chyba zapasy i brak czasu skutkuje tym, że nie kupuję dodatkowych zapachów i rzadko je odpalam.

Jakiś czas temu udało mi się wypróbować jeden z moich wosków, którego do tej pory nie miałam okazji używać.
Bardzo lubię zapachy owocowe i to chyba one najbardziej przypadły mi do gustu.. jaka okazała się słodka truskawka?

Sweet Strawberry, wosk Yankee Candle


niedziela, 11 maja 2014

Dove żel pod prysznic krem pistacjowy z magnolią

Witajcie,

Bardzo lubię produkty Dove, ostatnio sięgnęłam po żel pod prysznic w nowej wersji zapachowej.
Cenię żele pod prysznic Dove i inne produkty za ich naturalne kremowe zapachy i nawilżające działanie, kuszą mnie naturalnością, działaniem i delikatnością.

Dove, żel pod prysznic krem pistacjowy z magnolią 500 ml

środa, 7 maja 2014

Isana krem do rąk z kwiatem pomarańczy

Witajcie,

Jakiś czas temu w Rossmannie udało mi się upolować krem do rąk za niesamowicie niską cenę 1,49 zł, szkoda było nie kupić choćby z czystej ciekawości.

Zazwyczaj nie kupuję kremów do rąk Isana z wyjątkiem niektórych wersji limitowanych i ta wersja kremu była edycją limitować z kwiatem pomarańczy.


niedziela, 4 maja 2014

Rozdanie Bielenda, wyniki!!!

Witajcie Kochani,

Nadszedł czas na wyniki wielkiego rozdania BIELENDY!


Jak wiecie do wygrania było aż 3 zestawy, gdzie każdy z Was mógł wybrać sobie ten zestaw, o który zechce zawalczyć :) 

Sponsorem nagród była firma BIELENDA, a produkty w zestawy podzieliłam sama. 

W rozdaniu udział wzięły 102 osoby!

Liczyłam na Waszą kreatywność odpowiedzi i kierowałam się nią w głównej mierze.

Nagrodę pocieszenia przygotowałam też dla TOP KOMENTATORKI, którą spośród moich 10-ciu TOP KOMENTATOREK wybrała maszyna losująca.

sobota, 3 maja 2014

Denko kwiecień 2014

Witajcie,

W tamtym miesiącu robiłam swoje pierwsze denko ;)
Robienie tego typu podsumowania bardzo mi się spodobało i przyznam, że zawsze sądziłam, że mało kosmetyków wykańczam, a tutaj drugi miesiąc, a produktów kończę coraz więcej !
Jest to też dla mnie w jakiś sposób motywujące do wykorzystywania swoich zapasów.

Zapraszam na kwietniowe denko !




Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...