środa, 30 kwietnia 2014

Eveline nawilżający peeling do rąk, waniliowa rozkosz

Witajcie,

W dzisiejszej recenzji coś dla dłoni i zmysłów.

Zapraszam wielbicielki wanilii!!

Eveline, nawilżający peeling do rąk z ekstraktem z wanilii 75 ml


niedziela, 27 kwietnia 2014

Zenner, Ewa Schmitt bezacetonowy korektor do lakieru

Witajcie,

Każda Kobieta, która lubi mieć ładne i zadbane paznokcie posiada sporo lakierów do paznokci lub kilka sztuk w takich kolorach, którymi najczęściej maluje paznokcie.

Ale co w przypadku gdy nasz manicure zrobiony w pośpiechu i na szybko nie wygląda idealnie poprzez pomalowane skórki wokół paznokci, zwłaszcza tych krótszej długości?!

Otóż poza lakierami i zmywaczem do paznokci w każdej kosmetyczce powinien znaleźć się korektor do lakieru!

Ja miałam już ich kilka, ale dopiero ten ostatni zasługuje na recenzję.

Zenner, Ewa Schmitt bezacetonowy korektor do lakieru


wtorek, 22 kwietnia 2014

Matujący żel do mycia twarzy Tołpa

Witajcie,

Witam Was po Świętach :) Czas wrócić do codzienności!

W dzisiejszej recenzji kolejny produkt Tołpa..tym razem..

Matujący żel do mycia twarzy 150 ml Tołpa, strefa T


piątek, 18 kwietnia 2014

Wesołych Świąt Wielkanocnych

Witajcie,

Z Okazji Świąt Wielkanocnych chciałabym złożyć Wam serdeczne życzenia,

..Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosfera była miła, a zajączek uśmiechnięty, przyniósł wreszcie te prezenty!


wtorek, 15 kwietnia 2014

Schwarzkopf, Gliss Kur Million Gloss, odżywka do włosów

Witam,

Kiedy weszła do sklepów nowa seria do włosów Million Gloss z Gliss Kur, od razu chciałam wypróbować odżywkę, maskę lub olejek mimo, że nie przepadam za tą firmą byłam ciekawa efektu.
Jako, że odżywki nie przyczyniają się powstawania u mnie łupieżu i spokojnie mogę je testować, tak więc zdecydowałam się właśnie początkowo na odżywkę.

Schwarzkopf, Gliss Kur Million Gloss, odżywka do włosów 200 ml


sobota, 12 kwietnia 2014

Ziaja krem pod oczy Kozie Mleko

Witajcie,

To, że firma Ziaja nie należy do moich ulubionych wie chyba już każdy z Was, ale że ostatnio było pozytywnie o kremie do twarzy Ziaji (klik) tak dzisiaj przy pielęgnacji twarzy pozostając będzie pozytywnie o kremie pod oczy tej samej firmy.

Ziaja krem pod oczy Kozie Mleko 15 ml


środa, 9 kwietnia 2014

Nawilżający żel pod prysznic Tołpa Botanic "AMARANTUS"

Witajcie,

Pamiętacie moją kolekcję serii Amarantus z Tołpy jaką otrzymałam do testowania?!

Na pierwszy ogień poszedł żel pod prysznic i niedawno skończyłam go używać..czas na jego recenzję.

Nawilżający żel pod prysznic Tołpa Botanic "AMARANTUS" 200 ml


niedziela, 6 kwietnia 2014

Mydlarnia Powrót do Natury - mydła naturalne

Witajcie,

Jakiś czas temu otrzymałam od firmy Mydlarnia Powrót do Natury do przetestowania 2 mydełka.
Bardzo lubię naturalne mydełka i od pewnego czasu używam tylko takich dlatego z chęcią je wypróbowałam.

Trafiły mi się mydełka: 

-DELFINEK dla dzieci
-z borowiną i bursztynem

czwartek, 3 kwietnia 2014

Moje pierwsze denko marzec 2014

Witajcie,

Nigdy nie robiłam na swoim blogu denek, blog istnieje ponad rok, a jakoś zbieranie zużytych opakowań do denka mnie nie kusiło..do czasu kiedy zdałam sobie sprawę, że sama lubię zaglądać na takie posty i postanowiłam same wdrożyć je do swojego bloga.

Przedstawiam Wam moje pierwsze denko 


wtorek, 1 kwietnia 2014

Świeżość lemoniady i kwiatów, Yankee Candle

Witajcie,

Przyszedł czas na nowe zapachy wosków Yankee Candle.

Ostatnio wypróbowała dwa dotąd nieznane mi zapachy, pierwszy z nich jest

Honey Blossom


Popularne posty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...